Сертификати - преиздаване [имейли за изчакващи/одобрени кандидатури за сертификати]
Здравейте,
Искам да се извиня на всички, които са подали кандидатури за сертификати и са били одобрени, че поради малка грешка са получили спам от системата. Всичко е наред с кандидатурите Ви и те са одобрени. Може да си ги видите в профилите. Не ги издаваме на хартиен носител, затова може да си ги извадите Вие, ако желаете.
От началото на другата седмица, всички сертификати ще са с нов изглед (template). Ще може да ги видите отново в профилите си.
Още един път се извинявам за спама, който сте получили. Пожелавам Ви слънчев следобед.
Ако имате въпроси и мога да бъда полезна с нещо - съм насреща. :)
Алекс
EDIT: Ако желаете сертификатите отново да са "Public", трябва да го направите и да проверите линковете дали са същите. Ако не са - трябва да дадете правилните линкове, за да може сертификатите Ви да се виждат от останалите (по Ваше желание).
Здравейте,
сертификати за модул вече не издаваме. Може да разгледате сертификатите за професия тук. Дипломата за софтуерен иниженер-практик ще бъде издадена и връчена след като се съберат няколко човека (около 10-15). Ще бъде организирано официално връчване на дипломите.
Ще получите подробна информация по имейл.
След още 2 месеца все още ли не са се събрали тези 10-15 човека? Възможно ли е да сте пропусали нещо или пък аз да съм пропуснал???