Професионална програма
Loading...
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Сертификати - преиздаване [имейли за изчакващи/одобрени кандидатури за сертификати]

Здравейте,

Искам да се извиня на всички, които са подали кандидатури за сертификати и са били одобрени, че поради малка грешка са получили спам от системата. Всичко е наред с кандидатурите Ви и те са одобрени. Може да си ги видите в профилите. Не ги издаваме на хартиен носител, затова може да си ги извадите Вие, ако желаете.

От началото на другата седмица, всички сертификати ще са с нов изглед (template). Ще може да ги видите отново в профилите си.

Още един път се извинявам за спама, който сте получили. Пожелавам Ви слънчев следобед.

Ако имате въпроси и мога да бъда полезна с нещо - съм насреща. :)

Алекс

 

EDIT: Ако желаете сертификатите отново да са "Public", трябва да го направите и да проверите линковете дали са същите. Ако не са - трябва да дадете правилните линкове, за да може сертификатите Ви да се виждат от останалите (по Ваше желание).

8
Важни съобщения 22/04/2015 18:40:02
archlicher avatar archlicher 32 Точки

Здравейте,

вече два пълни месеца минаха от последния изпит за BackEnd модула - ASP.NET MVC. Сертификати за него сме получили но не и за целия модул. Ще има ли такива?

Допълнително искам да попитам и за дипломите за инженер - практик, тъй като и за това имам нужните кредити. Как и кога ще бъдат издавани?

Благодаря предварително.

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

 

сертификати за модул вече не издаваме. Може да разгледате сертификатите за професия тук. Дипломата за софтуерен иниженер-практик ще бъде издадена и връчена след като се съберат няколко човека (около 10-15). Ще бъде организирано официално връчване на дипломите.

 

Ще получите подробна информация по имейл.

0
05/01/2016 11:37:28
archlicher avatar archlicher 32 Точки

След още 2 месеца все още ли не са се събрали тези 10-15 човека? Възможно ли е да сте пропусали нещо или пък аз да съм пропуснал???

0