Проблем "copy with headers" в MySQL Workbench или HeidiSQL
Здравейте, имам следния проблем: работя с MySQL server в Workbench или HeidiSQL и не мога да си копирам резултата с хедърите.
Решавайки изпита от март месец 2015г. и след като submit в judge системата резултата на която и да е задача, винаги получавам 0 точки. Дори гледайки видеата, преписвам резултата (когато е кратък разбира се) и отново 0. Бих се радвал някой да помогне.
Еми ето това е решението, което изкарвам на 8ма задача и е копирано с copy row(with names, unquated)
# MaxElevation, MinElevation, AvеrageElevation
8848, 2016, 4891.2708
=> това изкарва 0 точки. От видеото видях, че няма # и няма запетайките (съответно изтрих ги) и пак 0
Ами тази задача е за SQL SERVER, където на резултата е достатъчно да дадеш -"Copy With Headers" резултата при мен е бил:
MaxElevation MinElevation AverageElevation
8848 2016 4891
разделителя е Таб, а не запетайка, поне това очаква jujde-a
Това от MySQL не знам дали може да го изкараш точно в такъв формат, без допълнително форматиране
Еми нямам представа как да го направя. Сега копирах и твоя резултат и отново ми даде 0 точки. Дали очаква само string?
Пробвай да копираш ред по ред:
1."MaxElevation MinElevation AverageElevation"
2."8848 2016 4891"
без никакви свободни места, преди и след редовете и без кавичките, разбира се.
Току що ми даде на мен 1 точка.
(не очаква стринг, задачата доколкото знам е направена да се решава с SQL server, където ако си копнеш резулатта(copy with headers) - не би трябвало да има проблем)
Еми пак не се получи. Явно може само с SQL Server. Май ще спирам да submit резултати, че почвам да се депресирам от толкова нули :)