Професионална програма
Loading...
Samuilishte avatar Samuilishte 0 Точки

Доволни ли сте от обучението си в СофтУни?

Здравейте,

Не искам да въздействам предварително на посоката на темата, затова засега няма да излагам своите виждания. След всеки курс попълваме анкети, резултатите от които обаче не са публични. Споделете тук и сега, какво ви харесва, какво не ви харесва в обучението ви? Добре би било да споменете и в кой модул сте в момента и в каква форма на обучение.

Поздрави!

11
Общи приказки 09/01/2016 15:42:18
val4o89 avatar val4o89 240 Точки

ПОЗИТИВНО: Моето мнение до момента (утре ми е бейсик изпита) е, че почти всичко ми харесва. Да, проблемът с неопитните лектори е частично наличен, но в кое училище не е така, където има преподаватели с по 30 години стаж и без никакъв контакт със студентите? Харесва ми системата като цяло, залите са добре оборудвани, учебната програма (до момента) е добре структурирана. 

 

НЕГАТИВНО: Една градивна критика: до момента не сме учили масиви и работа с тях. От СофтУни казват, че те не са необходими до момента и на изпита няма да се включват. Да, но има задачи (не мога да ги цитирам в момента), на които авторските решения са дадени с масиви, листове... Знам, че трябва да сме една или повече крачки напред пред материчла, взет до момента, но е добре да се спазват и условията. Също така, задача с приложени "по-адвансд" техники е по-лесно да се реши, от колкото без да се използват същите "адвансд" удобства, които са ни предоставени. Хубаво е в бейсик нивото да гледаме авторски решения с материяли от бейсик нивото :)

 

Обобщеното ми мнение е, че хората (от СофтУни) се стараят да изградят отлична система за обучение и според мен СофтУни върви нагоре. Като цяло съм приятно изненадан :)

0
EvgeniyaL avatar EvgeniyaL 35 Точки

Здрвейте, аз лично харесвам всичко до момента :) А за масивите винаги можеш да си прочетеш от учебника или от някой сайт. Препоръчвам http://www.dotnetperls.com, там са много добре обяснени нещата и има доста примери.

Поздрави!

3
val4o89 avatar val4o89 240 Точки

Естествено, че можеш да ги научиш, не е нещо колосално трудно, информация има навсякаде. Лично аз ги научих преди изпита. Коментарът ми беше относно авторските задачи, решени с масиви, въпреки, че трябва (такава беше информацията) да се решат без масиви. Ясно ми е, че в много случаи това е пречка, защото не винаги можеш да ползваш събстринг или друг метод, но това трябва да бъде доизяснено. Според мен преди входящия изпит трябва да се учат масивите подробно :)

0