Софтуерно Инженерство
Loading...
IvelinaVasileva avatar IvelinaVasileva 20 Точки

Проблеми с качването на домашни?

Здравейте, колеги! 

Напоследък имам някакви проблеми с домашните. Вече получих два или три коментара към домашните си, че колегите не намират никоя от задачите в архива или че е качен само sln файлът. Но когато аз си изегля домашното, за да проверя качения архив, всичко е наред. Тази вечер пък реших още преди да си кача архива, да проверя като го разархивирам ще има ли проблем. Оказа се, че в едното домашно не ми отваря единия от проектите, а в другото не отваряше нито един. Наскоро като проверявах други домашни, попаднах на подобен проблем с домашното на някой от колегите. Та въпроса ми е какво мога да направя, за да избегна този проблем? 

0
Fundamentals Module
bomman avatar bomman 42 Точки

Друг проблем който срещнах днес е, че когато щракна да проверя домашното Защитно програмиране и Бързодействие и оптимизация на кода  ми изписва:

Срокът за оценяване на домашни за лекцията е изтекъл.

А крайният срок за оценяване е 21/01/2016 23:59:59.

0
ihristov22 avatar ihristov22 SoftUni Team 28 Точки

Аз също имам проблем при качване на домашните. След като направя всички проекти в един сълюшън, архивирам ги и ги качвам на сайта, както си е процедурата. Когато обаче сваля архива и го отворя на компютъра в архива всички проекти са си в отделни папки, а главния сълюшън, който трябва да отворя, който носи примерно името -OperatorsHomework.v12.suo ми изписва, че е от тип ,,Системен файл" и не позволява да се отвори.

Друг вариант, когато отворя OperatorHomework.sln излиза съобщение, че солюшъна не е бил зареден коректно и да погледна output прозореца...

Пратих си архива на познати за проверка на лично...и казаха, че нямат проблем с отварянето на файловете...

Ако някой има същия проблем или знае от какво се получава ...?

0
Filkolev avatar Filkolev 4501 Точки

.suo файловете не са нужни. Солюшъните се отварят през .sln файла. Но за да се заредят правилно всички проекти, трябва да разархивираш папката. Ако опиташ да отвориш директно файла през архива логично няма да бъдат намерени другите необходими файлове, които са в него, и затова ти дава тази грешка.

0