JSP no response
Здравейте,
имам следния проблем, когато се опитам да заредя jsp страница, сървъра не ми връща никакъв response и в следствие от това получавам празна страница! Това се случва и на tomcat7 и на tomcat8. В конзолата не изкача никакъв проблем. Кода на jsp-то е верен, сървъра работи, url-а е проверен, но response няма! Някакви идеи?
Headers от браузъра :
-
-
Request URL: http://localhost:8088/EJB/pages/Login.jsp Request Method: GET Status Code: 200 OK Remote Address: [::1]:8088
-
- Response Headersview source
-
Content-Length: 0 Date: Sat, 13 Feb 2016 11:22:46 GMT Server: Apache-Coyote/1.1
-
- Request Headersview source
-
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8 Accept-Encoding: gzip, deflate, sdch Accept-Language: bg-BG,bg;q=0.8,en;q=0.6 Connection: keep-alive Cookie: JSESSIONID=7988165BC543FF894C8C1AC6C7428DA3
-
Host: localhost:8088 Upgrade-Insecure-Requests: 1
-
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/48.0.2564.109 Safari/537.36
-
Здравей,
какво се случва ако в нов проект добавиш само Login.jsp файла и се опиташ да го достъпиш?
Направих нов проект и сложих само Login.jsp в tomcatEE и нямаше никакъв проблем. До момента след като правех нов проект добавях всички файлове наведнъж и не се получаваше. Сега добавих и package-a със servlet-ите и проблема отново го има. Написах отново анутациите, но и това не помогна
Здравей,
трудно ми е да преценя къде точно е проблемът без да виждам целия проект, но погледни за следните неща:
1. Имаш ли друг servlet, който да има същия mapping?
2. Имаш ли филтър, който да redirec-ва към нещо друго, което е празно?
3. Има ли нещо, което да изчиства самия response?
Алтернативно добавяй останалите файлове един по един докато откриеш в кой точно е проблема.
проблема идваше от един от servlet-ите. Написах го отначало дефинирах го в дескриптора и сега всичко е наред. Благодаря много за помощта!