Python курс - мнения за организацията на курса
Здравейте,
Искам да обърна внимание на организацията свързана с запис на видеата и следването на предварителния план. Не разбирайте темата погрешно. И двамата трейнъри са изключително добри, но като че ли не обръщат достатъчно внимание на записите и материалите, които са нужни на хората (като мен) записали се онлайн.
Проблем 1.
Всеки чифт от видеа ( камера и скрийн) по съответна лекция се разминават. Имам предвид, че едното видео често започва от началото на лекцията ( най-често камерата), а скрийна от средата. Свикнал съм да гледам скрийн записа защото се вижда всичкия код, но често се случва да говорят за нещо, което не разбирам и сякаш съм пропуснал нещо. В последствие се налага да пусна и записа от камерата за да разбера, че има запис около 1 час теория която липсва в скрийн записа.
Проблем 2.
Забелязвам, че има несъотвествие във видеата и лекцията по план. Например видео 3 по план предназначено за функции, параметри и т.н. а във видеото се говори за лекция номер 2 (стрингове и вградени структури данни). Това за хората от текущия курс мисля не представлява проблем, но се губи устойчостта на материалите. След време, някой ще иска да учи питон и като влезе да гледа материали от текущия курс в сайта ще бъде доста объркан.
Поздрави,
Ивайло
Ето, просто заглавието е объркано.
Видеата са разместени лекичко
Мисля, че това е което търсиш. Същинската тема започва по-късно във видеото.
Благодаря. Няколко пъти го пусках, но го отхвърлях заради началото което започва с Бази Данни.