Софтуерно Инженерство
Loading...
p.tseperski avatar p.tseperski 21 Точки

[Java Web Development] Fail на качване на домашно

Здравейте отново, пак съм аз от 16-ти апартамент...,

Около 4 минутки преди крайния срок се опитах да си кача домашното, както направих и с предходните две (при които нямах такъв проблем...), и ми се появи това: 

Лошото е, че направих Alt + Prt Scr, вместо само Prt Scr и часовника не ми се вижда... Както и да е де часът на събмитване беше към 23:56ч. и бих искал ако е възможно да си кача домашното, защото смятам, че съм спазил срокът, макар и в последните няколко минути.

Тагове:
2
Java Web Development
XmUrF avatar XmUrF 363 Точки

Откакто се помня часовникът на сървъра винаги е бил напред. Имаше един момент когато пак беше с около 5мин напред, но в повечето случаи е 1-2мин. Все още недоумявам колко точно пък трябва да е сложно да имаш синхронизиран часовник на сървър с интернет. И остави другото, ама това е ебаси и неточният часовник, така да играе времето, все едно всяка седмица някой го бъзика.

0
p.tseperski avatar p.tseperski 21 Точки

Абе майната му, айде... Случило се, другия път половин час преди края ще събмитвам. :) Въпроса е, че не е сериозно и че ако ще има такава разлика - то трябва хората да имат информация за нея за да я имат в предвид.

Не върви сега да хейтваме, ама нека поне да се отстрани този проблем.

0