Курсове във Fundamental level
Здравейте,
Имам няколко въпроса за обучението от тук нататък:
1. Как протича обучението във Fundamental level? Курсовете един след друг ли са (и съответно изпит след всеки един от тях) или са паралелни?
2. Понеже се очертава да мога да отделям доста повече време на обучението си, тези 6 месеца, които са предвидени могат ли да бъдат съкратени до по-кратък период и съответно по-рано да се започне следващия модул, ако има прием? Разбирам, че това е относително и зависи от усвояване на материала, практика и т.н., но предполагам, че програмата е съобразена и с работещи хора. Та, има ли го като опция в softuni?
Аз също подкрепям идеята за провеждане на изпити във Варна, но мисля, че щом до сега не са го направили няма да го направят и за в бъдеще. Също уча онлайн защото работя и съм съгласен за качеството на звука. И без това сме дискриминирани спрямо учещите в присъствена форма от към точки и други екстри, то поне ако може звука да бъде на ниво. Това дори го писах в анкетата, която ни пуснаха на мейла и се надявам, че някой наистина ги чете тези неща и ще се вземат някакви мерки. Съгласен съм да платя същата такса като за присъствено обучение, но да се завиши качеството на услугата(главно звука) и да имаме възможност за същия брой максимални точки :)