Книжен вариант на книгата "Въведение в програмирането със C#"
Здравейте приятели интересуваме книжният вариант на книгата "Въведение в програмирането със C#".Тъй както несъм от София, неможах да я открия в нито една онлайн книжарница поради изчерпана наличност,но разбрах,че мога да се снабдя с екземпляр в сграда на университета.Ще съм много благодарен ако някой ми я изпрати по куриер ще си я платя стойноста на книгата и разхода за доставка с наложен платеж.EMAIL:BOBIKUZ1@ABV.BG
А знаеш ли каква е цената на книгата в университета
10 лв. струва книгата.
Да разбирам ли че имате наличност от тази книга на адреса в Хаджи Димитър? Работя наблизо и не е проблем да отскоча за един екземпляр. На доста места проверих, но никъде не можах да я намеря :(
А дали случайно варианта за Java също е наличен?
Има налични само за C#! За Java е изчерпан тиража и ще се пуска скоро нов!
MODERATOR EDIT: Новото издание вече е факт и можете да го намерите и него в кафето.
Пак добре :)
Днес удобно ли да е мина и по кое време?
Кафето е отворено от 10 сутринта до 10 вечерта, можеш да си вземеш книгата от там !
Преди малко се върнах от там и вече съм горд собственик на книгата :) Благодаря!
Привет kiko,
Имаш мейл и от мен (Иван Шопов). Ще ти бъда благодарен ако успееш да я изпратиш в близките дни.
Между другото, във вторник преди обяд ще бъда на курс в "Softuni" и ако случайно си там мога да я взема и директно.
Благодаря за помощта!
Поздрави!