Loading...
BobbyKuz avatar BobbyKuz 3 Точки

Книжен вариант на книгата "Въведение в програмирането със C#"

Здравейте приятели интересуваме книжният вариант на книгата "Въведение  в програмирането със C#".Тъй както несъм от София, неможах  да я открия в нито една онлайн книжарница поради изчерпана наличност,но разбрах,че мога да се снабдя с екземпляр в сграда на университета.Ще съм много благодарен ако някой ми я изпрати по куриер ще си я платя стойноста на книгата и разхода за доставка с наложен платеж.EMAIL:BOBIKUZ1@ABV.BG

Тагове:
3
Programming Basics
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Здравей колега, аз ще мога да ти я пратя, но началото на другата седмица! Ако искаш прати ми кординати (имена, телефон, офис на еконт) и ще ти я пратя! мейла ми е kristian.mariyanov@gmail.com

2
BobbyKuz avatar BobbyKuz 3 Точки

А знаеш ли каква е цената на книгата в университета

0
Petya avatar Petya 2461 Точки

10 лв. струва книгата.

1
birafm avatar birafm 0 Точки

Да разбирам ли че имате наличност от тази книга на адреса в Хаджи Димитър? Работя наблизо и не е проблем да отскоча за един екземпляр. На доста места проверих, но никъде не можах да я намеря :(

А дали случайно варианта за Java също е наличен?

0

Има налични само за C#! За Java е изчерпан тиража и ще се пуска скоро нов!

MODERATOR EDIT: Новото издание вече е факт и можете да го намерите и него в кафето.

0
11/09/2014 14:58:42

Пак добре :)

Днес удобно ли да е мина и по кое време?

0

Кафето е отворено от 10 сутринта до 10 вечерта, можеш да си вземеш книгата от там !

0

Преди малко се върнах от там и вече съм горд собственик на книгата :) Благодаря!

0
JOHNY avatar JOHNY 196 Точки

Привет kiko,

Имаш мейл и от мен (Иван Шопов). Ще ти бъда благодарен ако успееш да я изпратиш в близките дни.

Между другото, във вторник преди обяд ще бъда на курс в "Softuni" и ако случайно си там мога да я взема и директно.

Благодаря за помощта!

Поздрави!

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.