Записването за изпитите вече е пуснато
Здравейте, колеги.
Записването за изпита вече е пуснато в системата на Softuni. Избирайте група и ще се видим на изпита. Успех на всички на изпита и след това в университета за напред. :)
Здравейте, колеги.
Записването за изпита вече е пуснато в системата на Softuni. Избирайте група и ще се видим на изпита. Успех на всички на изпита и след това в университета за напред. :)
Някой модератор ще се включи ли, защото 4 човека вече писахме, че не можем да се запишем.
От линка, който kiko144 дава, ми излиза грешка в червено "Не сте записани за този курс."? А в същото време ми казва, че съм "успешно кандидатствал".
Log out --> Log in и ще видиш оранжев банер за записване в профила си без да е необходимо да ти дават линкове.
Какъв е проблема, защо не можеш да се запишеш? Сигурен ли си че си кандидатствал ?
Сторих го 4-5 пъти.
И на мен ми дава същия червен надпис, а ми изписва, че съм успешно кандидаствал. Relog не помага.
Това е нещо като бъг (предполагам), защото и на мен ми излизаше съобщение, че не съм се записал, но като пробвах няколко пъти и ми даде да избирам дата.
Ако си кандидатствал след 26 март, 14ч, е нормално да не можеш да се запишеш за изпит. Все още не са разгледани документите ти и съответно одобрени. Когато това стане, ще получиш мейл и ще можеш да се запишеш за изпит.