Курс обучители - изпуснат срок за презентация
Здравейте, изпуснал съм срока за качване на презентацията - дали ще е проблем ако я донеса на флашка днес?
Здравейте, изпуснал съм срока за качване на презентацията - дали ще е проблем ако я донеса на флашка днес?
Здравей,
Можеш да ми изпратиш презентацията на yonkov<at>softuni<dot>bg. Ще те сложим накрая в графика, което значи след 9 вечерта, евентуално даже след 21:30. Датата, както споменаха по-горе е 2ри март.
Поздрави,
Иван
Здравейте!
В бъдеще съм заинтересован за обучител - евентуално след завършване на курса Fundamentals Level;
Благодаря предварително, Александър
Здравей,
Днес ще се провежда представянето на записалите се, които са изпратили първата презентация, т.е. участниците в курса. Считаме за участници в курса, само тези, които са изпратили презентация за предварително представяне. Презентации и видеа записани от нас, като лекции, ще бъдат публично качвани, така че всеки ще може да ги гледа в инстанцията на курса. Някои от занятията, включително и днешното, няма да се провеждат в публичните ни зали, а в частните зали на 1Hub, където достъпът е ограничен и ще бъда позволен само за участниците.
Днешните презентации ще започнат в 16:30 и ще приключат в пeриода 21:30 - 22:00.
Позрави,
Иван
Здравей,
аз като участник мога ли да дойда по-рано за да слушам другите презентации или следва да дойда в конкретния час?
Да, заповядай на Фронт-офиса, където ще те опътят как да стигнеш до залата.