Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Ами да, попитах веднъж по телефона, и когато бях да се записвам попитах пак. Просто се притеснявам да не излезе накрая, че не може да се зачете и съм пропуснал изпита.
Логично е да ти се зачете. В най-лошия случай може да отидеш на поправка впоследствие, но ми се струва излишно.
Пиши по имейл; възможно е по телефон просто да не може да се даде отговор на момента и покрай множеството други обаждания твоят случай да остава настрана. В писмен вид молбата ти може да бъде лесно препратена до хората, които могат да я изпълнят или най-малкото да ти отговорят, че не е възможно и трябва да отидеш на изпит.
Добре, ще им пиша, благодаря ти за съдействието!