Известия за домашни
Здравейте,
Има ли начин да получавам известия по мейл за предстоящи домашни или за домашни, чиито краен срок на предаване да наближава? С две думи - нещо като подсещане.
Здравейте,
Има ли начин да получавам известия по мейл за предстоящи домашни или за домашни, чиито краен срок на предаване да наближава? С две думи - нещо като подсещане.
Не виждам такава опция в профила, едва ли е трудно да я добавят, но нали знаеш, че на началната страница когато си логнат ти изписва в средното правоъгълниче всички домашни които имаш за предаване и крайният им срок ?
Да, виждам тази колона с домашните. Объркващото е, че като ти изтече сесията и refresh-неш, колоната се скрива и...забравяш, че имаш домашно за предаване :). Така пропуснах да предам цели 3 броя.
Ако такава функционалност липсва - предлагам да се направи - подобно на напомнящия мейл за изпитите. Предполагам, че няма да е трудно да се реализира. А ще бъде доста удобна и полезна на всички :).
Е то по дифоулт на всяка лекция има домашни и като цяло трябва да си знаеш да си погледнеш след лекцията какво имаш да вършиш. Иначе да, можеби е добра идея да може да се пускат известия когато има непредадена домашна и крайния срок наближава примерно.
Аз съм онлайн форма на обучение и преглеждането на материалите ми е разпокъсано, поради липса на времеме, от мързел и т.н. :-D Та такава благинка би ми била от полза.