Въпроси относно новите специалности и записването в тях.
Здравейте,
Не успях да си отговоря на няколко въпроса относно новите специалности(професии) и по-точно реда(изискванията) за записване в някоя от тях.
Първият ми въпрос е след подготвителния модул ще има ли изпит или не? Един казва, че ще има, а според други само екипни проекти без изпит.
Вторият ми въпрос е, ако реша да изкарам първите 2 модула от курса по JavaScript ще имам ли после възможност след тях да се запиша директно на първите два модула от PHP и при какви условия? Имам предвид да изкарам първо JS Core и MEAN Stack, а след тях директно PHP Fundamentals и PHP WEB. Може и последователността да е друга.
Трети и последен въпрос - дали има опасност да не се съберат достатъчно хора за някоя от специалностите и курса по нея да не бъде проведен? За сега не срещнах никой друг желаещ за PHP или JavaScript. Всички обсъждат само .NET и Java и започвам да се опасявам дали изобщо ще се състоят другите курсове.
Знам, че повечето хора нямат все още пълна информация и е трудно да се даде отговор на въпросите ми, но все пак се надявам да поразсеем мъглата. Ще съм благодарен и ако се включи някой "вътрешен човек" :). Предварително благодаря!