Въпрос относно оценяването за курса по Linux Programming януари 2016!
Възможно ли е да получим фиидбек относно задачите - къде сме се справили ок и най-вече къде не сме! Защото е кофти човек да види някакви цифри и да расъждава на посоки върху тях! Дори като играем спорт тото - спортния тотализатор, са ясни условията и правилата за оценяване, по-точно правилата на играта. Условията за курса бяха казани както и в лекциите така и по време на изпита, а именно - точките от теста + 10 точки за всяка задача(5 на брой) + бонуси от домашни и оценяването им. Също така по време на изпита беше казано че точките необходимаи за оценка 5(осигуряваща сертификат) са 75. А в момента виждам един резултат от изпита който просто ми казва - Fail!!! Не мога да разбера условието ли не съм разбрал, грешно ли съм решил задачите и т.н. В моя случай виждам че имам 25 точки от теста което е ОК - тук всичко е ясно, "Точки други:20.83" явно това е за домашните. Останалата част от изпита (5 задачи по 10 точки) е 20 точки, при положение, че съм предал 4 работещи задачи, от които 2 в джъджа (2 Х 100 от 100) и останалите 2 покриват, според мен. условието. Как да разбера, толкова ли съм объркал останалите 2 задачи (тези които не са в джъджа) за да имам 0 точки от тях, или тотално съм се заблудил с правилата относно оценяването на курса.
Просто поредния горчив опит ще ме накара, да се съобразявам с условията на оценяването за определен курс, и ако са пределно ясни тогава да се запиша!
Благодаря за вниманието!
Здравей,
3 задача не съм я решавал. 4-та мисля че ми е напълно коректна, тествах я при мен и модула се зареждаше и също така при при изпълнение на командата се визуализираше подадения стринг. 5-та също мисля, че ми е напълно коректна.
Може ли фийдбек защо имам 0 за 4-та и какъв всъщност ми е резултата за 5-та.
Благодаря предварително!
П.С. Не мога да си обясня как може да съм объркал толкова 4 и 5 задача за да имам 0 точки от тях. Ако бяха примерно за всяка от тях имах по 8,7,6 или 5 точки можех да приема че не съм направил нещо но и двете да са по 0 - един вид не съм изпратил нищо, така ли е?
Ще имам ли feedback за решенията ми на задачите? В смисъл, поне дали разсъждавам правилно - супер съм се изложил на 4 и 5-та или съм пропуснал нешо в условията на курса?
Благодаря предварително за отделеното време!
Писах ти мейл, след като ти прегледах работата.