Задължително ли е участието в екипен проект за успешно преминаване на курса?
Предварително се извинявам ако темата е вече обсъждана на петъчната лекция (ако е имало такава, защото не въждам все още видео).
До колкото разбрах от видеото за откриване на Java курса, за протичащия паралелно курс Teamwork and Personal Skills няма да има изпит, а защита на екипен проект. При положение обаче, че включването в екипен проект не е задължително, това означава ли, че ако не участвам няма как да взема кредитите от този курс?
Сигурно няма да е сложно заданието и всеки, който има желание ще се справи. Забелязах обаче в програмата на курса, че защитата се пада в делничен ден, през работно време. Ако се включа, предполагам ще ме разпределят с други онлайн студенти. Щом сме онлайн или работим, или не сме в София. Какво ще стане, ако имаме желание, положим усилия, а накрая няма кой да отиде да защити проекта?
Има и online защити :)
Достатъчно е само един човек от екипа да отиде на защитата. Може и по скайп, ако никой няма възможност да присъства.
Привет, ами ако съм заявил, че не искам да участвам, а в последствие съм размислил дали мога да се запиша и да участвам. Благодаря!
Най-добре попитай в СофтУни и се запиши. Какъв е тоя курс Teamwork and personal skills, в който не правиш това, което означава заглавието на курса... :) ? Пък до колкото разбрах от предишни студенти, въпросния проект е осъществим за 1 ден работа от екипа, така че се запиши да си вземеш знанията.
Благодаря колега оправихме го.