Професионална програма
Loading...
Vladmir avatar Vladmir 2 Точки

Задължително ли е участието в екипен проект за успешно преминаване на курса?

Предварително се извинявам ако темата е вече обсъждана на петъчната лекция (ако е имало такава, защото не въждам все още видео).

До колкото разбрах от видеото за откриване на Java курса, за протичащия паралелно курс Teamwork and Personal Skills няма да има изпит, а защита на екипен проект. При положение обаче, че включването в екипен проект не е задължително, това означава ли, че ако не участвам няма как да взема кредитите от този курс?

0
Teamwork and Personal Skills
martinski avatar martinski 66 Точки

Курса ще го минеш без екипен проект,но със ниска оценка.Ако се бориш за успех и кредити е желателно да се включиш.Заданието не е никак сложно ,така че няма какво да губиш, а и ще сте екип .

0
liqueur avatar liqueur 0 Точки

Сигурно няма да е сложно заданието и всеки, който има желание ще се справи. Забелязах обаче в програмата на курса, че защитата се пада в делничен ден, през работно време. Ако се включа, предполагам ще ме разпределят с други онлайн студенти. Щом сме онлайн или работим, или не сме в София. Какво ще стане, ако имаме желание, положим усилия, а накрая няма кой да отиде да защити проекта? 

0
raging avatar raging 92 Точки

Има и online защити :)

0
gabi.ivanova avatar gabi.ivanova 370 Точки

Достатъчно е само един човек от екипа  да отиде на защитата. Може и по скайп, ако никой няма възможност да присъства.

0
thePhoenix avatar thePhoenix 0 Точки

Привет, ами ако съм заявил, че не искам да участвам, а в последствие съм размислил дали мога да се запиша и да участвам. Благодаря!

0
val4o89 avatar val4o89 240 Точки

Най-добре попитай в СофтУни и се запиши. Какъв е тоя курс Teamwork and personal skills, в който не правиш това, което означава заглавието на курса... :) ? Пък до колкото разбрах от предишни студенти, въпросния проект е осъществим за 1 ден работа от екипа, така че се запиши да си вземеш знанията.

0
thePhoenix avatar thePhoenix 0 Точки

Благодаря колега оправихме го.

0