Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Искам и аз да попитам, трябва ли предварително да се уведоми Журето какво ще разработваме или на защитата го запознаваме с проекта.
Единственното което трябва да е, е да бъде игра, как и на какво си го писал няма значение, запознаваш ги с проекта по време на представянето.
Здравейте,
Има ли някакви изискваня, до каква степен да е развита играта. Питам, защото ако решим да напишем игра с някакво човече, вероятно ще напишем 2-3 неща, които то да може да изпълнява(изключвам вървенето в различни подоки и скачането). Но това дали ще се приеме за завършен проект или ще ти кажат " Много малко коляги, нищо не сте направили."?
Не е задължително да бъде завършен и 100% функционален, едва ли не представяш каквото ди направил и не няма да ти се карат, ако не е готова напълно.
Здравей,
Съгласен съм с мнението на колегата @alex1966, имай предвид, че този проект носи бонус точки - т.е. не е задължителен, нито има основна тежест, да не говорим за факта, че голяма част от хората започват идват от Basic-s. Не се притеснявай - хората, които са ме оценявали досега или са били хора, които са били на моето място - и те на този етап са правили проекти и т.н., или са лектори, които горе-долу виждат какво е общото ниво. С две думи - не се притеснявай, направи добро представяне на играта и си вземи бонус точките :) !
Поздрави!