Екипен проект с Java
В екипния проект има ли значение на каква програма де пише? Щом е игра и не на всеки е по възможностите да я направи имат ли шанс тепърва навлизащите в тоя сектор да се справят?
Незнам дали да се записвам или не. Съвети...please
В екипния проект има ли значение на каква програма де пише? Щом е игра и не на всеки е по възможностите да я направи имат ли шанс тепърва навлизащите в тоя сектор да се справят?
Незнам дали да се записвам или не. Съвети...please
Аз бих те посъветвал да се запишеш. От това можеш един ствено да спечелиш бонус точки. А и ще научиш доста неща и щесе запоснаешс нови хора. Задачките не са неверочтно сложни. Дори бих казал, че са доста тривиални и има доста информция в Интернет, как могат да се направят.
Така че давай смело и се записвай!  Никой не очаква от теб да направиш програмата перфектно.
 Никой не очаква от теб да направиш програмата перфектно.
Искам и аз да попитам, трябва ли предварително да се уведоми Журето какво ще разработваме или на защитата го запознаваме с проекта.
Единственното което трябва да е, е да бъде игра, как и на какво си го писал няма значение, запознаваш ги с проекта по време на представянето.
Здравейте,
Има ли някакви изискваня, до каква степен да е развита играта. Питам, защото ако решим да напишем игра с някакво човече, вероятно ще напишем 2-3 неща, които то да може да изпълнява(изключвам вървенето в различни подоки и скачането). Но това дали ще се приеме за завършен проект или ще ти кажат " Много малко коляги, нищо не сте направили."?
Не е задължително да бъде завършен и 100% функционален, едва ли не представяш каквото ди направил и не няма да ти се карат, ако не е готова напълно.
Здравей,
Съгласен съм с мнението на колегата @alex1966, имай предвид, че този проект носи бонус точки - т.е. не е задължителен, нито има основна тежест, да не говорим за факта, че голяма част от хората започват идват от Basic-s. Не се притеснявай - хората, които са ме оценявали досега или са били хора, които са били на моето място - и те на този етап са правили проекти и т.н., или са лектори, които горе-долу виждат какво е общото ниво. С две думи - не се притеснявай, направи добро представяне на играта и си вземи бонус точките :) !
Поздрави!