Programming Basics март 2016 - приемен изпит
Здравейте!
На 26-ти март имах възможност за кратко да присъствам на първата лекция от курса Programming Basics и там беше обяснено, че на 24-ти април ще се състои междинен изпит, целящ да провери колко добре усвояваме материала, а реалният приемен изпит ще се състои около месец след тази дата (не беше уточнено дали ще е в края на май или началото на юни).
Сега виждам съобщение във форума (и като e-mail), че на 24-ти април ще се състои приеменият изпит. Някой може ли разясни:
1) един или два ще бъдат изпитите
2) ако изпитите са два, и за двата ли ще се заплаща и дали междинният влиза по някакъв начин в крайната оценка
Благодаря предварително!
Ако си онлайн не трябва да ходиш на междинния изпит. Само трябва да се явиш на крайния приемен изпит който е след около месец след междинният.
P.S. Ти си платил само за крайния изпит. Междинния изпит е безплатен.
Въпроса е, че аз не знам дали това сега на 24.04 ще е приемен или междинен изпит, предполагам, че доста хора си задават същия въпрос в момента.
Ако видиш курсовете през Февруари и Януари, всички завършват на 24-04-2016. Според мен нещо не е както трябва. Може би още настройват системата.
Здравейте ! Видеото от 27-ми Март, започва с уточнение относно промените. Моля, да го изгледате и ако отново имате въпроси, да ги зададете. Както казва Иван, изпитът на 24-ти Април е вашия приемен изпит !
Той ще бъде във формата на междинен, това обаче, не означава, че е такъв ! В случай, че решите изпита над 50 %, означава, че сте го положили успешно и следва да запишете ориентационен модул. Има възможност, да не запишете веднага ориентационния модул, но не се гарантира, кога отново ще има такъв !
Eто и линк към видеото :
https://softuni.bg/trainings/resources/video/8295/video-27-march-2016-%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2-%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2-programming-basics-march-2016
Поздрави, Станислав !
Ако правилно разбирам, нашият изпит ще е различен от този на хората записали януари и февруари така ли ? Защото поради съвпаденията в датите, аз останах с впечатление, че ще трябва да правим изпит, който включва методи, класове, масиви, матрици и т.н.
На 24-ти Април, групите от Януари и Февруари, ще имат изпит по Programming Basics. Групата от Март месец ще има изпит по Coding101. Формата му е абсолютно идентичен с изпита от 26-ти Март. Ето и линк към него : https://judge.softuni.bg/Contests/179/Coding-101-Exam-26-March-2016
Надявам се, че с това отговарям на въпросите, какъв ще бъде изпита ! Ако все още имате неясноти, първо изгледайте това видео : https://softuni.bg/trainings/resources/video/8295/video-27-march-2016-%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2-%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2-programming-basics-march-2016
Aко след това, отново имате въпроси, питайте, но смятам, че видеото е достатъчно изчерпателно. Също така, може да се обръщате към front office-а на СофтУни.
Телефон:
+359 899 55 55 92
Имейл:
info@softuni.bg
Поздрави, Станислав !
Благодаря за адекватния и изчерпателен отговор.