Професионална програма
Loading...
bewolf avatar bewolf 30 Точки

Ами освен че липсва първото видео, към момента липсва и второто. Липсват и слайдове и домашно, липсва ни и 10 дни по-малко от предвиденото първоначално обучение за този курс.

Ще кажете гледай стари видеа, гледах. Но това не заменя предполагаемия нов материал. И съм недоволен от тези неща, предполагам има и други недоволни.

15
31/03/2016 10:49:13
Alexk avatar Alexk 26 Точки

Абсолютно съм съгласен, хората онлайн какво да правим?! Имам усещането, че нашия випуск го погребват бавно, но славно особено след новата програма. Нямам нищо против новостите, напротив правят го наистина супер, но единствено за започващите от сега нататък. Наков беше казал, да не се чувстваме пр***ни, но от доста време се работи усилено само върху това (СофтУни 3.0 е най-малкия проблем).

8
31/03/2016 14:47:31
Nick1R1 avatar Nick1R1 115 Точки

Да и аз подкрепям горните мнения, усещам голяма немърливост в този курс.. Бавят се видеа, няма домашни, линкове, всичко се бави или изобщо го няма, иначе това момче което води курса обяснява доста добре и си личи че е много добър лектор. Моля администрацията за по-сериозно отношение към курса

11
magdalena70 avatar magdalena70 96 Точки

Както и лекцията от 1ви април все още не е качена ( а днес е 3-ти), но иначе датата за крайния срок на домашното си е валидна - 7-ми април. И проекта не е лошо да го подкараме от някъде, но аз гледах стари лекции и оставам с впечатление, че ние работим по различна програма и с нови изисквания...Например angular-seed в старите лекции е по друг начин структуриран, както и лаба от същия курс ползва различен от нашия seed (друга подредба на папките и т.н.). Мисля, че и някой трябва малко или много да ни разясни бек-енда и то не в предпоследната лекция...Всяко бавене ни изяжда от времето, а то и без това не е твърде много (предполагам, че онлайн студентите сме по-голям процент от присъствените, но изглежда никой не ни брои).

5