изпит 24 април
Някой има ли представа по какво ще е изпита на 24 април за online формата на обучение. Coding 101 или Programming basics. Има промяна в плана на обучението, а ние не сме се явявали на междиния изпит.
Някой има ли представа по какво ще е изпита на 24 април за online формата на обучение. Coding 101 или Programming basics. Има промяна в плана на обучението, а ние не сме се явявали на междиния изпит.
Писах на СофтУни по въпроса.
Че ще има два изпита - ще има, защото Programming Basics - март 2016 са по новата програма и ще полагат Coding 101, това е сигурно. Но ние от Programming Basics - януари 2016, които не сме били на междинния, дали ще ни присъединят към тях или направо ще полагаме Programming Basics изпита - не се знае. Вече съвсем загубих нишката какво се случва и чие мнение е компетентно. От видеото се подразбира, че трябва да правим Coding 101, защото не сме го минали. От info@softuni.bg казват друго. Кой прав, кой крив - явно не ги интересува, че на хората плановете могат да се объркат :)
Здравей и мен ме тормозеше този въпрос и се обадих в софтуни и ги попитах и там ми разясниха, че на 24 имаме изпит по бейсикс и за онлайн учащите е 100% формиращ оценката.
Ясно тогава. Поне имаме краен отговор :) Благодаря!
Благодаря ти колега за отговора, изясни се най - после със сигурност по какво ще ни бъде изпитът на 24 април.
Поздрави
Аз съм в курса Basics - март, погледни нещата така, ние ще имаме изпит на Coding 101, вие които сте януари и февруари се предполага, че сте подготвени за изпит на всичко от Programing basic. Със сигурност знаете, че на 24.04.2016 г. сте на изпит, има ли значение за вас на какво е при положение, че вие сте подготвени за по-трудното. Ако ви се даде Coding 101, по-добре за вас. Не виждам, как могат да ви се объркат плановете.