Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
А кога ще ми кажат на кой скайп ми е защитата? т.е. имам час и човек пред който ще защитавам. Имейл ли се получава, на сайта ли го пише някъде, или някакъв ресурс в курса?
Нямам представа. По принцип това се пише в таблицата с графика на защитите. Сега са пропуснали, така че да се надяваме, че Деян или някой от екипа ще се включи с повече информация
Здравейте,
бих искал да дам повече информация, но... на мен ми казаха, че участниците в защитата са получили email с указание... Ще пиша до SoftUni по темата.
От софтуни вече изпратиха email. Скайпът за онлайн защитите ще е softuni.bg
Да, благодаря и аз го получих току що. Жулиета позна за скайп имената :)