Върху кой материал ще е приемния изпит след новата програма.
Тъй като не получавам точна и конкретна информация нито от колеги нито от лектори реших да се пробвам да разбера във форума върху кой материал в крайна сметка ще е приемния изпит. Знам само, че на 24 април ще има 2 изпита - междинен изпит за групата от март (coding 101) и programming for beginners изпит, сиреч от методи насетне .... матрици, обекти, класове..
На лекцията от 03 април 2016, с лектор Здравко Ботушанов ни беше съобщено, че тези които са жзели междинния изпит са приети в Софтуни, при което аз щастлив звъня на телефона за контакт и момичето ми казва съвсем други неща??!!, а именно изпита на 24 април бил задължителен и че не е вярно, че като съм взел междинния съм приет.
Та молбата ми е някой ако е разбрал кой изпит е задължителен, респективно е за прием в Софтуни да сподели.
Още по основния въпрос е: Ако в Софтуни се влиза с programming for beginners, а не coding 101, защо само в judje има задачи, а няма упражнения, които да се решават на лекциите както в coding 101. Нещо яко куза на тази част от курса защотот с часове обясняват какво са матрици, листове методи, обекти и решават някви прости елементарни проблемчета, а на изпита жална ти майка - задачи в пъти по сложни и необяснявани на лекциите. Самия материал не може да се усвои с едно мижаво упражнение преди изпита.
p.s. Не е нормално според мен да има такава дезинформация.
Ще влезеш.