Тech Module след Java Fundamentals ?
Тъкмо мина изпита по Java Fundamentals и по старата програма сега трябваше да подължа OOП и КПК, обаче сега до колкото знам трябва да избера коя професия да продължавам за да реша дали искам да карам двата курса на Java или на C#. Обаче разбрах, че мога да запиша и Теch Мodule-a сега, и да го карам преди да избера с коя професия да продължавам. Та въпросите ми са следните :
1. Мога ли наистина да продължа в Ориентировъчния модул сега вместо ООП и КПК на Java или C#, и ако да - къде да се запиша, защото не ми излиза такова предложение.
2. Как стои въпроса с парите, след като вече съм платила за Fundamental модула по старата програма, който включваше ООП и КПК - ще се прехвърлят ли парите към Tech module-а или отделно трябва да плащам?
Бонус въпрос - Кога е поправката на Java Fundamentals и къде да се запиша?
Моите въпроси :
От изпита на 23-ти имам 110 точки(в judge ми вади 100 интересно защо). Това означава ли, че съм го минал?
Ако да - имам желание да си повиша оценката на 8-ми. Евнтуално ако сега съм го взел изпита, за този изпит на 8-ми трябва ли да платя пари.
От Разград съм и този час за изпит ми бърка в здравето , след 22 няма автобус за прибиране. Освен за Варна в 00 ч. Чак на сутринта има редовни.
И последен Въпрос след Fundamentals , сега на къде? Какви курсове предстоят - аз съм избрал какво искам да науча ( Java ). По програма са Advance C#,КПК,ООП.
по първия въпрос => Почти съм сигурен , че си минал на фона на oбщото представяне на изпита.
по втория въпрос => Тази поправка мисля ,че ще бъде безплатна.
по третия въпрос => Предстои Java/C# Fundamentals - курсовете в тях са еднакви
Другия вариант е да запишеш Tech Module.