Професионална програма
Loading...
Konan avatar Konan 13 Точки

Тech Module след Java Fundamentals ?

Тъкмо мина изпита по Java Fundamentals и по старата програма сега трябваше да подължа OOП и КПК, обаче сега до колкото знам трябва да избера коя професия да продължавам за да реша дали искам да карам двата курса на Java или на C#. Обаче разбрах, че мога да запиша и Теch Мodule-a  сега, и да го карам преди да избера с коя професия да продължавам. Та въпросите ми са следните :

1. Мога ли наистина да продължа в Ориентировъчния модул сега вместо ООП и КПК на Java или C#, и ако да - къде да се запиша, защото не ми излиза такова предложение.

2. Как стои въпроса с парите, след като вече съм платила  за Fundamental модула по старата програма, който включваше ООП и КПК - ще се прехвърлят ли парите към Tech module-а или отделно трябва да плащам? 

 

Бонус въпрос - Кога е поправката на Java Fundamentals и къде да се запиша?

7
Fundamentals Module
ihristov22 avatar ihristov22 28 Точки

И  тук само да допълня въпроса на колежката за Tech модула, от програмата се вижда, че първия курс е Programming Fundamentals, като въпроса ми е дали на C# ли ще се провежда?

0
EyubDjelil avatar EyubDjelil 9 Точки

Моите въпроси : 

От изпита на 23-ти имам 110 точки(в judge ми вади 100 интересно защо). Това означава ли, че съм го минал?

Ако да - имам желание да си повиша оценката на 8-ми. Евнтуално ако сега съм го взел изпита, за този изпит на 8-ми трябва ли да платя пари. 

От Разград съм и този час за изпит ми бърка в здравето , след 22 няма автобус за прибиране. Освен за Варна в 00 ч. Чак на сутринта има редовни. 

И последен Въпрос след Fundamentals , сега на къде?  Какви курсове предстоят  - аз съм избрал какво искам да науча ( Java ). По програма са Advance C#,КПК,ООП. 

0
kaloyannikov avatar kaloyannikov 531 Точки

по първия въпрос => Почти съм сигурен , че си минал на фона на oбщото представяне на изпита.

по втория въпрос => Тази поправка мисля ,че ще бъде безплатна.

по третия въпрос => Предстои Java/C# Fundamentals - курсовете в тях са еднакви 

  • Аdvanced Java / C#
  • OOP part 1
  • OOP part 2

Другия вариант е да запишеш Tech Module.

1
27/04/2016 15:09:55