Колко кредити дават за март 2016 ?
Здравейте колеги
Исках да попитам колко кредити е максиммума за курса март - 2016. Защото имам като оценка 5.86 и само 3 кредита.
Благодаря много и успех :Д .
Здравейте колеги
Исках да попитам колко кредити е максиммума за курса март - 2016. Защото имам като оценка 5.86 и само 3 кредита.
Благодаря много и успех :Д .
Аз съм от февруарската група и с максимален брой точки имам 3 кредита, така че най- вероятно са ги направили по 3, а като почнем да учим вече по същинската програма в Тех Модула ще дадат кредити ако минем по- задълбочено C# Advance
Това не е много коректно ,защото аз съм от Януари и съм карал 4 месеца и вземам 3 кредита ,а хора който са карали 1 месец пак вземат 3 кредита .Няма логика това!
А и защо тогава трябваше да се явяваме на Programming Basic като в Тех модула нещата пак ще са същите с малки разлики?
Можеше да си взема кредитите от Coding 101.
Нека изчакаме и да видим.
Значи днес ходих до СофтУнито да попитам за тези кредити.Преди малко ми се обадиха и ми казаха че максимум кредитите са 3 независимо дали си взел Coding 101 или Programming Basic.Според тях двата изпита са еднакви и затова получаваш кредитите който се полагат за Coding 101.На въпроса ама ние учихме и Програминг Басик ми отговориха той се учи в Тех модула.Ама как так????Аз съм от Януари и съм учил част Програминг Басик.Ако искаш да си получиш кредитите за този изпит трябва да се явя пак в Тех Модула и да изкарам съответния резултат.Това е доста несправедливо според мен не знам все пак учихме 4 месеца и ни преравняват с тези който учат 1 месец.
Аз мисля че единственото което губят колегите от Януари и Февруари е забавянето с 1-2 месеца в учебния план за тях. До колкото знам тези който са изкарали максимум на 24-ти, в Tech Modulе могат да не се явят на този изпит и ще им се сметне старата оценка(и тогава вече ще получат необходимия брой кредити). За тези който са изкарали по малко от максимума, това забавяне дори е плюс, понеже имат шанс да си повишат оценката. Така че въпросното повтаряне, за едни може да е скучно, но за други да се окаже доста полезно.
Аз съм от януари и не смятам че съм се забавил два месеца, точно обратното това е по-полезно за мен тъй като съм начинаещ, а нещата който се изискват за изпита са много и не бих успял да ги науча за един месец. А за кредитите това е добре, нищо не ни пречи пак да се явим на Programming Basics в Tech Module в наш плюс си е, един път сме били и сме го взели, пак ше отидем и ще го вземем.
Приятен ден.
Ок.Темата е приключила от моята гледна точка. Като се замислих реших, че не ми пука и ще се явя отново.
Приятен ден Ви желая.
Дано да се изясни напълно този проблем за в бъдеще.
TeodorDimitrov89 Хората си казаха, че не е задължително да се явяваш сега на Programming Basics, идеята е, че не може да минеш тех модула без този изпит, или с други думи може да го вземеш сега, може да го вземеш и заедно с групата от Март. Ако си го взел сега като повечето хора, имаш 1 месец "почивка" тъй като те сега ще вземат последните няколко лекции от PB. Това, че ти си учил 4 месеца, а те 1 месец няма никакво значение, тъй като материята е една и съща.... даже ако се замислиш ощетени са те, а не ти...
Съгласен съм с теб.
Съжалявам,че повдигнах въпроса просто първата ми реакция не беше много добра.
Нямам нищо против да затвърдя знанията и да повторя първата част от Тех модула. Явно аз не съм разбрал,че сега не е било задължително да се явявам,но аз не съжалявам че съм се явил.
Успех на всички.
Едиственото заради което негодувам е именно това 3 месеца забавяне което не е никак малко.
Добре може и да съм единственият който е недоволен в крайна сметка важни са самите знания а не някакви си кредити въпреки че са необходими за завършване.
Ако трябва да се явя пак ще се явя,но не е лошо като почне Тех модула да кажат кой на какво да се явява за да си знаем.