Какво имаме право да ползваме на изпита и какво не?
Струва ми се, че има нужда от отделна тема по този въпрос, а именно дали е позволено да се рови из нета, да се ползват лични таблици, бележки, подсещащ код, самите лекции и т.н.
Струва ми се, че има нужда от отделна тема по този въпрос, а именно дали е позволено да се рови из нета, да се ползват лични таблици, бележки, подсещащ код, самите лекции и т.н.
Не е много добра идея да се ползват телефони, тъй като чрез тях много лесно може да се подсказва.. Айде да не казвам как и многото начини, които ми идват на ум..
Ами то може и да може да се подсказва, ама в крайна сметка нали за това трябва да следят асистентите. Значи излишно е да се търси перфектна система. Няма такава. То и всеки един от нас може да падне по стълбите пред входа, ама излизаме навън, нали.
Ако в залата интернета не работи, а ми трябва, ще си го пусна от телефона, пък ако се налага изрично ще викна асистент да гледа какво и как правя докато го пускам.
Направо поискай телефона на асистента за по-сигурно. :) Наистина започвам да се притеснявам с тези вайкания за нета.