Професионална програма
Loading...
KrasiNedew avatar KrasiNedew 65 Точки

Въпрос относно проекта за Tech Module

Доколкото разбрах в tech module ще имаме възможност да си избираме съотборниците за проекта в края на модула, а не да се паднем със случайни хора (досегашния ми опит показва, че хората са незаинтересовани към проектите, което води до писане на екипен проект от 1 човек). Въпроса ми е ако се пиша онлайн (понеже не смятам да прекарам лятото в София и би било некоректно да се пиша присъствено и да кандидатсвам за стипендия) ще можем ли с други 3-ма, които ще са присъствено да си направим проекта или отново има разделение на студенти записани присъствено и онлайн.

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
borislav9212 avatar borislav9212 744 Точки

Здравей,

Тези който са редовно си избират съотборници. А за онлайн, какъв ти се падне от системата и това не е много хубаво и на мен не ми харесва, защото можеш сам да си го правиш проекта и съотборника ти да мине на твой гръб и да изкара изпита, а само ти да се мъчиш и трудиш. По хубаво е да се познавате и да знаете че щш работите всички по равно, нали затова е екипен проект.

0
06/05/2016 17:05:07
evgenikolov avatar evgenikolov 304 Точки

Има ли някъде обявена тази информация?

Понеже до момента не е имало такъв вариант и ми интересно и на мен.

0
fredadum avatar fredadum 3 Точки

Аз разбрах, че първата част на Тек модула, която започва на 17-ти май, ще завърши на 12-ти юни с решаване на задачи, като тези от изпита в края на април. След това ще има втора част - Софтуерни технологии, която ще завършва със защита на проекти. Има повече информация на softuni.bg/courses/software-technologies

Самите проекти са описани като създаване на "проста блог система" 

0
borislav9212 avatar borislav9212 744 Точки

Да така е, на 12 юни имаме изпит, но той ще бъде по труден от този на 24 април, защото в тек модула ще влезем по надулбоко с материала който учихме в PB и изпита ще е по-труден. Тук по-подробно е описано какво ще се учи.

0
08/05/2016 22:06:10
biser.stoev avatar biser.stoev 57 Точки

@borislav9212  Откъде имаш информация, че "Тези който са редовно си избират съотборници"? Досега във всеки един курс, в който е имало екипен проект и присъствените и онлайн студентите са били разпределяни от системата (като единственото различно е, че онлайн се падаш само с онлайн хора, а присъствено само с присъствени).

0
borislav9212 avatar borislav9212 744 Точки

Бях го чел, някъде из форума. Ако не е вярно се извинявам за грешната информация и благодаря за поправката. Но така е като няма никаква предоставена информция от Софтуни, ние сме в неведение.

0