Въпрос относно проекта за Tech Module
Доколкото разбрах в tech module ще имаме възможност да си избираме съотборниците за проекта в края на модула, а не да се паднем със случайни хора (досегашния ми опит показва, че хората са незаинтересовани към проектите, което води до писане на екипен проект от 1 човек). Въпроса ми е ако се пиша онлайн (понеже не смятам да прекарам лятото в София и би било некоректно да се пиша присъствено и да кандидатсвам за стипендия) ще можем ли с други 3-ма, които ще са присъствено да си направим проекта или отново има разделение на студенти записани присъствено и онлайн.
Има ли някъде обявена тази информация?
Понеже до момента не е имало такъв вариант и ми интересно и на мен.
Аз разбрах, че първата част на Тек модула, която започва на 17-ти май, ще завърши на 12-ти юни с решаване на задачи, като тези от изпита в края на април. След това ще има втора част - Софтуерни технологии, която ще завършва със защита на проекти. Има повече информация на softuni.bg/courses/software-technologies
Самите проекти са описани като създаване на "проста блог система"
Да така е, на 12 юни имаме изпит, но той ще бъде по труден от този на 24 април, защото в тек модула ще влезем по надулбоко с материала който учихме в PB и изпита ще е по-труден. Тук по-подробно е описано какво ще се учи.
@borislav9212 Откъде имаш информация, че "Тези който са редовно си избират съотборници"? Досега във всеки един курс, в който е имало екипен проект и присъствените и онлайн студентите са били разпределяни от системата (като единственото различно е, че онлайн се падаш само с онлайн хора, а присъствено само с присъствени).
Бях го чел, някъде из форума. Ако не е вярно се извинявам за грешната информация и благодаря за поправката. Но така е като няма никаква предоставена информция от Софтуни, ние сме в неведение.