Loading...
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

[JS Frameworks][AngularJS] Поправителен изпит - март 2016

Не помня на лекциите да се е споменало нещо по-конкретно, а и по форума не намерих информация по въпроса.

Тъй като съм от преден випуск, за мен този изпит се явява поправка. Скоро видях, че има публикуван график за защитите на 8-ми, затова днес отидох да питам каква ще е процедурата. Изглежда който е в моето положение ще трябва да се яви на следващата дата. 

Въпросът е - какво ще представлява поправката? Миналата година беше под формата на изпит за 6 часа. Пак ли ще е така, или ще се защитава Issue Tracker проекта?

2
JavaScript Applications
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Някаква официална информация ще има ли по въпроса? Последното, което дочух, е че ще бъде изпит, а не защита на проект.

2
Innos avatar Innos 419 Точки

Здравей Фил,
разпитах за въпроса, поправката е на 18ти и ще бъде изпит - по тип като този по JS Applications.

2
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.