График - Programming Fundamentals от Tech-Module
Здравейте,
Сега отварям графика за предстоящия Tech-Module и виждам, че упражненията са или от 10:00 - 14:00 или от 14:00 - 18:00. А тези от нас които са за записали присъствена форма, но ходят на работа и преди 18:00 е невъжможно да присъстват на упражненията какво правят? Дали ще им се пишат някакви отсъствия (изобщо ще се следи ли за присъствие) и съответно дали ще се качват видеа от упражнението. Или да разбирам, че в този период всеки който има проблем с определена задача или тема, може да търси помощ? Частта с упражненията така и не ми стана ясна, дори и след като изгледах отново видеото с представянето на новата програма.
Мерси предварително за отговора
Мерси Габи за отговора.
Аз съшо видях, че на сайта пише че упражненита са от 18:00 до 22:00, но реших че по-релевантен е екселския файл. По залите също не мога да се ориентирам, след като в графика на залите за нито една нито една не видах курса да е споменат.
Относно лекциите, поне за тях е 100% сигурно че ще има група от 18:00 до 22:00 :)
За упражненията бяха ми казали, че ще са през деня и може би грешката е в страницата на курса.
Предполагам до дни ще се разбере, но много лошо ако вярно се окаже че упражнения има само през деня.
Би трябвало да сте получили имейл вече точно какъв ще е графика за упражненията. Ако нямате възможност да идвате на упражненията, можете да се събирате онлайн с други хора заедно да правите упражненията, обсъждате и помагате.(Наков ни го предложи днес като вариант)