Професионална програма
Loading...
MladenMladenov avatar MladenMladenov 80 Точки

Надявам се някой от екипа на софтуни да ни отговори, и аз нямам оценка все още... Не ми е ясно защо проверката на 10 изпита отнема също толкова време колкото и на 100 та може би и повече - на първия изпит... 

 

0
MladenMladenov avatar MladenMladenov 80 Точки

Вече има оценки и сертификати.

1
EBojilova avatar EBojilova 330 Точки

Добре са излезнали, но тъй като много се заговори за кредити и вчера погледанх с 3.97(6 кредита) по html имах 88 кредита общо. Днес с 4.82(4 кредита) по html имам 83 кредита общо.

Не разбирам как -2 кредита по html доведоха до -5 на общите? :)

И защо въобще са ни намаляни кредитите, идеята беше да се увеличат за оценки над 5, а за тези под 5 да се запазят за завареното положение максимален брой кредити. Ние все още сме заварено положение- сега завършваме front-end по старата програма.

0
aanguelov avatar aanguelov 219 Точки

Абсурдно е това! Целия ни Фронтенд си е по Софтуни 2.0, включително поправките и не трябва да бъде оценяван по 3.0!!!

2
knggroup avatar knggroup -1 Точки

Здравете колеги

Веднага ще ви кажа за кредитите. Всички сме на това положение. Яом си ходила на поправка и резултата ти е след заветната дата 16,05,2016г. кредитите ти се дават по Софтуни 3.0. а именно според оценката. Аз имам същия проблем. 4.79 по JS Basics и вместо 9 имам 6. За три дни в профила си видях последователно 87 86 88 кредита. всеки ден различно. Сега само да припомня че след датата са ни необходими 170. Да ама ни остават един модул. Чистито WELCOME TO SOFTUNI 3.0.

0
knggroup avatar knggroup -1 Точки

Един въпрос ме мъчи. Като целия ни модул е по старата програма и не сме доволни от оценките си сега как ще се чвим на поправки или повишителни. Според мен няма как.

0