Относно отборния проект Advanced C#
Моля от ръководството на курса да бъде обяснено:
1. Ще има ли записване за отборен проект или всички ще бъдат разпределени в групи по 10 човека.
2. Със записване или без - кога ще се случи това разпределение .
3. Къде да търсим своите съотборници - както преди в Профил - Екипна работа, нали? Там обикновено са изброени членовете на отбора.
Вчера на лекцията разбрах, че има нова идея - отборите да бъдат едни и същи до края на нивото C# Fundamentals, т.е. ще правим заедно проекти по Advanced C#, C# OOP и Advanced OOP C#. Като това всъщност ще е един проект, който ще бъде непрекъснато усъвършенстван и разширяван.
Благодаря за изчерпателния отговор. Надявам се да е полезен за всички недоразбрали. :) Аз ще пропусна лекцията в петък, защото ще пътувам, и исках да разбера нещата предварително.
Т.е хора които са минали Java fundamentals / C# сега трябва да запишем екипния проект тъй като ще бъде един и същ до края на модула?
Здравейте!
Аз съм правила екипен проект по ООП на предишния курс, но не съм се явявала на изпит. Бонусите важат ли още? Разбрах, че важат до първата поправка, но не ми стана ясно до първата официална или до първата, на която се явиш?