Професионална програма
Loading...
zorica_doneva avatar zorica_doneva 15 Точки

Photoshop for CV

Здравейте хора :)
Първо искам да попитам ..

Някой тук да е използвал Фотошоп за да си създаде по малко по красив начин CV-то? 
Днес ми доиде странната идея да създам група във фейсбук и да предлагам изработка на нещо такова. Не съм много сигурна дали ще има особен интерес защото, това е нещо което предимно хората в ИТ сектора може би биха искали, а те са два типа: такива които знаят много, но не им трябва красова за впечатление и такива които са начинаещи и малко различен вид би им донесъл допълнителни точки. 
Първоначалната ми идея беше да бъде срещу заплащане, но някак си се отказах тъй като все още не се чувствам достатъчно напреднала с материала, а пък ми се иска да правя нещо такова. 

Бих искала да знам какво е вашето мнение .. използвали ли сте го? Правилно ли е изобщо? :Д 
Ако бяхте вие .. бихте ли си поръчали нещо такова? 


Ще се радвам да получа вашите отзиви. :) 
 

Тагове:
2
Photoshop
penkov avatar penkov 110 Точки

Здравей и от мен,

идеята ти е страхотна, ако успееш да направиш няколко дизайна, които смяташ че ще са подходящи, може да ги качиш в pCloud и да ги представиш на нас във форума и колегите да изкажат мнение. Аз също ще се включа и може да дам съвети за понатъшното развитие както на нещата които направиш така и лично твоето развитие. Бих те насочил към една платформа чиято идея е точно такава, да прави CV-тата на кандидатите за работа по-красиви. Ето това е платформата https://www.enhancv.com/ 

Ще се радвам да видя твоите предложения. 

ПП. Тъй като не слядя много често форума ще се радвам да ми драснеш едно мейлче когато изпълниш няколко варианта или само един. И ако има някакви въпроси също мога да отговарям. Оставам налиния. 

info@penkov.info

1
zorica_doneva avatar zorica_doneva 15 Точки

Здрасти :)
Радвам се че предложи помощ .. по принцип съм останала с впечатление че повечето хора в сферата на компютрите са злобни и не споделят много много знанията си :D .. ама и тях ги разбирам .. все пак сами са се оправяли и учили и ей така на готово да дават .. :)
Иначе .. до момента мога да покажа само моето СиВи и ще се радвам на препоръки, забележки и съвети, наистина! 

https://my.pcloud.com/publink/show?code=kZP5nmZXrb6V8WFKHQb7Wt9L4dpxh7I5fFk

Това е линка, за момента имам 2 странички, като мисля да включа и допълнителна информация за образованието, защото от доста време не съм го обновявала. 
Като цяло за сега черпя информация от примерни резюмета в интернет, от един харесам нещо .. от друг харесам нещо .. и така. Но предполагам че с практиката .. след време човек научава похвати и инструменти, с които след време да направи нещо от себе си. 

За платфовмата, която ми изпрати .. доста добре изглежда. Със сигурност ще я изпробвам! Благодаря ти! 

0