Професионална програма
Loading...
Kolesnichenko avatar Kolesnichenko 8 Точки

IoT в Windows 10

Здравейте,

Въпросът ми е свързан с IoT в Windows 10. Имам Arduino Uno с BLE shield където съм пуснал програма която изпраща съобщение щом някой се свържи към него. В Universal Windows проект успявам да видя Arduino устройството с BluetoothLEAdvertisementWatcher и да видя основни данни с BluetoothLEDevice. Но не мога да се свържа с устройството. Когато проверявам статуса е Disconnected. Ако знаете как мога да се свържа и да прочета данните които предоставя Arduino устройството ще съм ви благодарен.

Тагове:
2
Хардуер 27/05/2016 06:55:19
Kolesnichenko avatar Kolesnichenko 8 Точки

Мислех, че в този форум ще намеря ентусиасти в .Net програмирането и хора които ще могат да помогнат. Ще ви помоля само хора, които имат смислено мнение да го изразяват.

1
koksibg avatar koksibg 895 Точки

Понякога разл. призводители на така наречените EMBEDED устройства създават драйвери за тях - но те не са цифрово подписани и OS не ги разпознава и неможе да ги инсталира обикн, дава код 10 или в някои случай код 34 - в този случай трябва да си изключиш проверката на WIN-са за цифрово подписани драйвери(което не е много желателно, но  понякога се налага) и тогава ще можеш да си инсталираш драйвера.

 

-1
Kolesnichenko avatar Kolesnichenko 8 Точки

Не знам от къде решихте, че имам проблем с драйвер. Ще ви успокоя НЯМАМ проблем с драйвер. Ще ми позволите ли да ви питам какво разбирате от въпроса и кое според вас означава, че не ми работят драйверите?

0
12/06/2016 08:11:30
koksibg avatar koksibg 895 Точки

Така помислих, но яно не е. Не съм спец в .Net програмирането, просто дадох педложение.

1
Kolesnichenko avatar Kolesnichenko 8 Точки

Благодаря, за идеята :)

0