Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Нямаш си напредстава колко добър ход си направил и колко си прав! Преди 1 година и 4-5 месеца и аз бях като теб, като мъките да се науча сам от тук от там бяха в продължение на 16 години, уоу да толкова - мислех си че знам доста но все не бях разбрал това или онова и винаги се учех на грешни практики... Наков и екип са хората които ПРОСТО, ЛЕСНО, НА РАЗБИРАЕМ ЕЗИК и ПРЕДАВАНЕТО НА НАЙ-ДОБРИ ПРАКТИКИ И НАЙ-НОВИ ТЕХНОЛОГИИ постигнаха това кето се опитвах да направя толкова време.
Здравейте. официалният сайт на букмейкърската къща https://sportnizalozi.tv/ за спортни залози, най-добрият начин да прекарате свободното си време е. Това е най-добрият вариант за залагане. Всичко е надеждно. И няма проблеми с изтеглянето на пари.