Домашно, непредадено навреме?
Здравейте,
Нямах възможността да си предам домашното на време и в момента системата не ми позволява да го изпратя, въпреки, че съм го решил. Искам да попитам, какво се случва с не предадените домашни и дали ще може да оценяваме други от същата тема след като системата не ми позволява достъп?
Поздрави!
Модератор: Моля, внимавайте с главните букви.
А какви са последиците ако предам 20% от домашното в едната тема? Наистина ли мога да отида в офлаин обучение ако от 34 задачи за 3 теми съм решил 26 от задачите?
https://softuni.bg/forum/9334/kak-da-se-podgotvite-za-programming-basics-polezni-syveti-i-vyprosi
5. Упражнения:
Засега си под 80%.
А има ли как по някакъв начин да компенсирам за това? Защото нямах възможността да ги напиша.
Домашните се предават само в конкретната седмица, за която са зададени и както следва 80 % от тях до срядя ,за да останеш в присъственият курс.Можеш да се упражнявяш със задачите и гледаш резултата си в Джъдж и след това ,но не ти се води за предадено домашно, а за упражняване. Има пусната тема за Домашните , как и кога се предават и разглеждат с мнго подробно инфо. Към крайната оценка на изпита се прибавят 10 % домашните предадени в срок.