C++ май 2016 - Лекция 1 - въпроси
Здравейте на всички !
Понеже, както видяхте имах проблем с забиване на Windows на моя компютър и се наложи рестарт, при рестарта се е затрил целия клип, който бе записан до момента (около 2 часа и половина клип).
Понеже има видео, но то е от камерата само, отварям тази тема, която е за въпроси относно първата лекция. Където имам възможност ще отговярям писмено, където е по завъртяно ще отговарям с видео.
Съжалявам, че се получи така, но нещата минаха извън мой контрол.
Поздрави,
Мартин Куванджиев
Когато изтече крайния срок за предаване, може да се изтеглят домашни на други предали и така ти оценяваш техните. А някой друг ще оцени твоята. :)
Здравей. Ами крайният срок за предаване е изтекъл, сега виждам че има краен срок за оценка до 10.07.2016. Това което не ми е ясно за момента как може да се изтеглят и да се проверят домашни на колеги, защото нещо ми отбягва а страницата я прегледах няколко пъти. Благодаря за бързият отговор! :)
Под
Краен срок за оценяване:
10/07/2016 23:59:59
Оцени домашно
Клик на "оцени домашно" и от там ти зарежда нова страница. Там има оранжев бутон, на който пише "Свали домашно за оценяване"). Системата автоматично ти дава нечие домашно. Проверяваш го. Даваш оценка 0-10 и може да напишеш коментар. Когато попълниш полетата напискаш другия оранжев бутон "Оцени домашното".
Съжелявам, че в момента не мога да ти дам screenshots.
Разбрах как става благодаря :)!
Благодаря много, оправих се :).