Loading...
daredevil avatar daredevil 7 Точки

Problem 07: MatrixGenerator

Здравейте колеги, искам да попитам къде мога да намеря подробно обяснение как може да се декларират и обхождат матрици от по подобие на тази: int [ ] [ ] matrix = new matrix [row] [ ] (назъбена матрица) , може ли тя да се обхожда и как по редове, а не по колони ?

Тагове:
0
Fundamentals Module
Tangrila avatar Tangrila 21 Точки

Ето го моето решение:
http://pastebin.com/u5beFkBX

Но ми дава 70/100 и за сега не мога да разбера защо

edit: 100/100

0
07/06/2016 14:25:40
KrasimirPetkov avatar KrasimirPetkov 328 Точки

Матрици A и B не ти излизат правилно в някои случаи. Пробвай с "A 4 6" и "B 4 6" като вход и много лесно ще видиш къде програмата не работи коректно. Умишлено не ти давам повече насоки, тъй като след като си се справил с C и D, това няма да ти е никакъв проблем.

Успех със задачата!

0
07/06/2016 02:05:13
Tangrila avatar Tangrila 21 Точки

Благодаря. Нещо съм спал на  а и б. оправих ги вече :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.