Възстановяване на незапазен файл?!
Здравейте, колеги!
Вчера ми се случи инцидент малко преди да си довърша и изпратя домашното с mockup-а - котаракът ми влетя през клавиатурата и някак успя да затвори файла без да го запази. Търсих начини за възстановяване на загубеното, видях няколко метода в интернет, но нищо не ми помогна. Та, чудя се, има ли начин да си възстановя файла? Версията, която ползвам е CC 2015. Ще се радвам, ако някой успее да ми помогне. :)
Да, не стана.
Ако си пробвала всичко, вкл. и това, тогава ти остава единствено да търсиш някаква версия на файла, в която си стигнала донякъде (Темпорари фолдър, Май Докюментс и т.н.) и си го сейвнала и да си продължиш работата оттам нататък. Ако нямаш такава версия на файла, май само от начало можеш да започнеш.
Ако някога си работила по файла, сейвнала си го и после си го изтрила, можеш да пробваш с програми за Data recovery, но пак няма гаранция, че ще успееш, особено ако секторът, където се е намирал файла е бил пренаписан.
Интересно нещо са това домашните любимци - откриват клавишни комбинации, за които дори и разразботчикът не знае. Нашата котка веднъж ръшна през клавиатурата на сестриния комп и по неясен начин обърна целия десктоп във вертикално положение. Добре че ползвам Symantec Ghost, та оправих проблема за 2 минути. :)
Това е къс клавиш на някои видео драйвери ,като нвидия,интел. Която е Ctrl+Alt+стрелките :)
Рових из всички налични папки, а папка "Recovery" избощо не конфигурира в файловете на Adobe. Ще опитам с data recovery program, ако и това не стане, то ще пусна котарака да мине ПАК през клавиатурата, току виж той успее да си поправи стореното :)
колежке не знам дали има още но аз си бях купил едно като от пласмаса за покриване на клавиатурата така ,че моята котка да не ми се разхожда... явно проблема се срещта и другаде
Неведоми са пътищата котешки. Аз за подобно средство не съм чувала, но се съмнявам, че би помогнало срещу 7кг котешка сила върху клавиатурата. Мерси все пак!
Това покривало би свършило работа само ако не си на компа. А ако в момента имаме работа на компа и котката реши да атакува клавиатурата, тогава к'во прайм?
то зависи и от котката моята няма и 2 кила