Професионална програма
Loading...
thelyub avatar thelyub 1 Точки

Пропускане на изпита през април и презаписване за следващия

Здравейте!

В кандидатурата се записах за дистанционно обучение и имах планове да се явя на приемния изпит, но поради лични причини изостанах много с подготовката и няма да успея да се подготвя на време.

Има ли възможност да се презапиша за следващия приемен изпит? Някъде прочетох, че се очертава да е през септември. 

Също така да попитам, мога ли да се прехвърля на форма на обучение "наблюдател" и ако "да", ще имам ли достъп до файловете с домашните, т.е. ще мога ли да ги свалям за упражнения?

Благодаря предварително!

0
Въпроси за SoftUni
verito898 avatar verito898 265 Точки

И аз съм така , изостанах  с 1,2 седмици по стечение на обстоятелсвтвата (мъча се сега да наваксам ,ноо трудна работа ) .. е ще се пробвам на изпита пък каквото стане .Та искам да попитам ще трябва ли после да подаваме пак документи и прочие ?

0
Petya avatar Petya 2461 Точки

Да, ще трябва нова кандидатура, за да знаем ние, че имате желание да се явите на изпит/да карате курс.

2
Dexter avatar Dexter 119 Точки

Благодаря за информацията Петя. При мен положението е като при verito898. Дори излезнах една седмица отпуск, за да мога да решавам задачи. Уви, една седмица далеч не е достатъчна. Просто свободното ми време е много малко и не успях да смогна с всичко. Вероятно ще пропусна този изпит (просто няма смисъл да се явявам непотготвен) и ще се кандидатирам за следващият през септември.

0
thelyub avatar thelyub 1 Точки

Petya, тъй като съм се записал за он-лайн обучение, но няма да се явя през април, а и също така НЕ съм се записал за група за изпита през април, трябва ли да изискам да бъда прехвърлен като наблюдател до следващия изпит и къде мога да го направя ?

0
Petya avatar Petya 2461 Точки

@thelyub Не е нужно. Просто ще имаш 0 точки на изпита. Но ако искаш да се явиш на следвашщия, ще трябва пак да подадеш кандидатура през https://softuni.bg/apply.

0