Пропускане на изпита през април и презаписване за следващия
Здравейте!
В кандидатурата се записах за дистанционно обучение и имах планове да се явя на приемния изпит, но поради лични причини изостанах много с подготовката и няма да успея да се подготвя на време.
Има ли възможност да се презапиша за следващия приемен изпит? Някъде прочетох, че се очертава да е през септември.
Също така да попитам, мога ли да се прехвърля на форма на обучение "наблюдател" и ако "да", ще имам ли достъп до файловете с домашните, т.е. ще мога ли да ги свалям за упражнения?
Благодаря предварително!
Да, ще трябва нова кандидатура, за да знаем ние, че имате желание да се явите на изпит/да карате курс.
Благодаря за информацията Петя. При мен положението е като при verito898. Дори излезнах една седмица отпуск, за да мога да решавам задачи. Уви, една седмица далеч не е достатъчна. Просто свободното ми време е много малко и не успях да смогна с всичко. Вероятно ще пропусна този изпит (просто няма смисъл да се явявам непотготвен) и ще се кандидатирам за следващият през септември.
Petya, тъй като съм се записал за он-лайн обучение, но няма да се явя през април, а и също така НЕ съм се записал за група за изпита през април, трябва ли да изискам да бъда прехвърлен като наблюдател до следващия изпит и къде мога да го направя ?
@thelyub Не е нужно. Просто ще имаш 0 точки на изпита. Но ако искаш да се явиш на следвашщия, ще трябва пак да подадеш кандидатура през https://softuni.bg/apply.