Софтуерно Инженерство
Loading...
skostadinov avatar skostadinov 2 Точки

Въпрос относно MacBook...

Здравейте, имам един въпрос относно MacBook. Искам да попитам какви са преимуществата му, защото честно казано не съм много запознат, струва ли си цената, кой модел е най-добър от всички и дали все пак става за кодене. Благодаря на всички отзовали се по темата.

Тагове:
0
Хардуер 03/06/2016 00:45:11
dilyan.yordanov08 avatar dilyan.yordanov08 19 Точки

Не се замисляй и го взимай,ако имаш възможности. Аз ползвам 2015 про със стандартните му конфигурация ,която е повече от достатъчна за кодене и всичко. Да както каза колегата единствено ССД то е малко, но пък ако не ти е главната машина става...или си взимаш един външен хард.

Изчакай да има промоция от iStyle и си вземи тогава...горе долу с 10-15% по-евтино можеш да го вземеш.Ако искаш Уин...или го инсталираш и него....или по-лесното (поне за мен), слагаш виртуалка, внимаваш да не дадеш много хард и рам,за да не ти забива пък OSX. 

Не познавам сериозен дев,който да НЕ е на Мак...За Америка пък да не говорим, че там не искат и да чуят за друго освен Мак...все едно не разбираш нищо,ако не си на Мак.. :) 

Ако имаш кой да ти го достави от Америка може да ти дойде ама много по-евтино...говориме...едно 1000лв по-евтино... 

И накрая...ако искаш винаги да имаш батерия,да не зависиш от зарядно, да си куул :) , да не те болят очите....еми вземи си Мак.

 

0