Софтуерно Инженерство
Loading...
Dimitarkk avatar Dimitarkk 2 Точки

Пояснителни въпроси за изпита по DM&SEO на 02 юли

Здравейте,

Благодаря за информативния имейл относно изпита. Бих искал да попитам няколко неща за пояснение:

1. Има ли вече ясен график с точни часови диапазон, или ще има ли - кой кога ще бъде изпитан, било то live или online? (Въпросът е с оглед на това да си планираме времето и деня, като предполагам, че ако дойдем за присъствен изпит например в 10:00 сутринта, и чакаме да бъдем изпитани например от 20:00 до 20:20 вечерта, няма да е ок  ...)

2. Ако не се явим, кога може да се явим пак, на поправителен или повторение или?

3. Същото като горното, но ако не издържим изпита, ако ни скъсате :) ?

4. Таксата за изпит, която сме платили, ще важи ли за поправка или повторение - предполагам да? 

5. Относно последните две лекции - ФБ реклама и Дигитален космос - където за първата нямаше домашно, а за втората няма много време за подготовка, а и темата е много всеобхватна и голяма - ще се включват ли тези две теми / домашни в изпита ?

 

Благодаря предварително,

Поздрави,

Димитър

1
Digital Marketing & SEO
mishaella avatar mishaella 13 Точки

Бях разбрала по-рано, че трябва да изпратим материалите си по имейл, а сега виждам , че в лекциите срещу датата на изпита стои, че не съм изпратила материали. По кой от двата начина трябва да се направи, защотото материалите май трябва да бъдат изпратени най-късно в петък.

Точка 5. на Dimitarkk : "Относно последните две лекции - ФБ реклама и Дигитален космос - където за първата нямаше домашно, а за втората няма много време за подготовка, а и темата е много всеобхватна и голяма - ще се включват ли тези две теми / домашни в изпита ?" - мисля, че вълнува всички.

Относно лекцията за Email Marketing към нея ще има ли домашно? Лекцията е в четвъртък, а изпита е в събота. Лично аз не знам кога ще мога да я изгледам и да напиша домашно, ако трябва.

 

 

0
asenov_daniel avatar asenov_daniel 3 Точки

Здравейте! 

Можете ли да ми кажете кога се очаква да бъдат публикувани резултатите от изпита по SEO&DM?

Благодаря Ви!

0