Софтуерно Инженерство
Loading...
puffed avatar puffed 289 Точки

MonoDevelop за Mac OS инсталация

Здравейте,

Подготвям се за курса Programming Basics, като се опитвам да инсталирам и пусна MonoDevelop средата за програмиране за Mac OS. Засега съм свалила от http://www.mono-project.com/download/ и уж съм инсталирала тези два пакета (може би трябваше само единия): MonoFramework-MDK-4.2.3.4.macos10.xamarin.x86.pkg и MonoFramework-MDK-4.4.0.142.macos10.xamarin.universal.pkg. И в двата случая накрая ми даваше, че инсталацията е успешна. Но не успявам да намеря откъде да го пусна и съответно не знам изобщо дали нещо се е получило. Трябва да уточня, че компютъра ми е от няколко месеца и все още не съм свикнала с Mac системата. Чувствам, че въпросът е леко глупав, но просто не се оправям.

Отделно от това съм свалила и пускала Visual Studio Code, но тъй като никъде не прочетох тук, че ще ми свърши работа, не разчитам на него засега.

Благодаря!

Тагове:
dbunalov avatar dbunalov 7 Точки

Най-лесно и удобно наистина е Win10 на BootCamp, и аз така код-вам. Макар че, за свикналите с MacOS им идва малко в повече Win10, ама ако си техно "маняк" бързо ще привикнеш с двете системи.

0