Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Къде се споменава, че следващите нива ще са само вечерни и съботно-неделни?Тази информация май е нова, поне за мен :)
Наков го каза на последната лекция (специално попитах в почивката). Каза, че така е удобно за повечето хора, което вероятно е факт, не и за мен, обаче.
За всеки случай попитах и на фейсбук страницата им, защото за мен не е коректно да ходя на изпит или записвам ниво (и да се плати), без предварителна яснота кога ще се провеждат занятията. Но явно са малко хората като мен, които имат някакви други ангажименти, повечето студенти са свободни и за тях няма особено значение кога ще са лекциите.