Loading...
ZornitsaSerbezova avatar ZornitsaSerbezova 455 Точки

Какво значи да се "разнесат" резултатите или имаш предвид "изнесат"? Нали и сега всеки може да си види резултата?

0
20/07/2016 20:01:20
zhivko1985 avatar zhivko1985 34 Точки

Здравей, имам предвид да разнесат резултатите в профилите ни

Оценките ги знаем още след изпита, все пак виждаме колко точки сме изкарали.

1
20/07/2016 21:46:32
cheresharov avatar cheresharov 42 Точки

Всъщност оценката се формира от изпита, домашните и работа с менторите, така че не може 100% да се каже, че се знаят още от изпита :)

0

Не съобразих, защото аз съм онлайн, а там само изпитът има значение.

0
miro7975 avatar miro7975 2 Точки

Дори и тези, които сме онлайн, има какво да ни изненада.Аз например не знам дали ще получа 3 кредита за курса  или по-малко, защото не постигнах резултат от 600 точки, а тези с по-малко точки като мен ще получат  и по-малко кредити, само че не знам каква точно част от максимума ще ми дадат за 520 точки.

0
WifiAvivi avatar WifiAvivi 151 Точки

Оценката ти е 5,20 (5,20 от изпита + 0 бонус за активност във форума). Ще получиш максималните кредити: 3.

Всеки курс преминат с успех над 5.00 дава пълният брой кредити 
За успех от 3 до 5 кредитите се скалират. Пример: C# OOP -> оценка 3.73 -> 5.19 от 9 кредита

П.П. Между другото, някой рабира ли как го правят това скалиране, че нещо не ми е ясна формулата?

0
20/07/2016 23:44:12
zhivko1985 avatar zhivko1985 34 Точки

Моето предположение за Basic (online)    :)

double n = double.Parse(Console.ReadLine());
            double points = Math.Truncate(n/200);
            if (n>=500)
            {
                points = 3;
            }         

Console.WriteLine($"Points = {points}");

1
21/07/2016 01:04:33
Luko193 avatar Luko193 342 Точки

Някой знае ли колко е максималният брой точки, който можеш да получиш общо т.е изпита + домашните + бонус точки от форума?

0

Е, щом максималната оценка е 6, това не означава ли, че максималният брой точки е 600?

0
NoraD avatar NoraD 6 Точки

Здравейте, колеги,

бих искала и аз да ви попитам имате ли идея какъв е точно механизма за образуване на точките, въз основа на които се определя и броят кредити, които ще получите накрая /говоря за Programming Basics/? Просто във профила си видях посочен общ брой точки, включващи: за 510 точки на изпита - дадени са ми 68 точки и още някакви наречени просто "други точки".

Извинявам се предварително за въпроса, но не успях да намеря из форума еднозначен отговор на същия.

0
22/07/2016 15:44:42

Присъствено обучение:

§Изпит – 80%

§Работа с ментор – 10%

§Домашни в Judge – 10%

§Активност във форума – бонус до 10%

0
22/07/2016 15:51:45
Jessie avatar Jessie 3 Точки

Здравейте, можете ли да ми кажете от колко часа ви беше изпита?

0
Luko193 avatar Luko193 342 Точки

От 10:00.

0
NinaK avatar NinaK 21 Точки

Здравейте колеги,

Разкажете малко как протече изпита, че нашият е следващия месец.

Поздрави на всички и дано сте се представили с висок резултат.

Нина

0
btonew avatar btonew 43 Точки

Здравей,

не знам дали има нещо конкретно, което те интересува, затова ще се опитам да ти разкажа общо взето как протича изпита. Заемате определеното Ви място в залата (когато наближи изпита, ще получите възможността да си запазите място в някоя от залите). След като стане време да започнете изпита, ще бъдете помолени да изтеглите Sentinel, за да не може да използвате непозволени източници на информация по време на изпита. Получавате парола, с която отключвате задачите за изпита от Judge.

1

Благодаря,

Точно чисто организационно ме интересуваше.

Нина

0
Plamen27 avatar Plamen27 599 Точки

Препоръчвам да си изтеглите клиента преди изпита вкъщи, да го пуснете и да видите как работи:

https://softuni.bg/Files/Sentinel/SoftUni-Sentinel-Client-v2.0.0.zip

Не правете това в последния момент ! Той изисква логване със логина и паролата от софтуни. Освен това примерно някои антивирусни програми го блокират, могат и да го изтрият, изпробвайте го как работи предварително за да не срещнете непредсказуеми проблеми и да се стресирате допълнително по време на изпита.

В началото на изпита ви разказват за задачите и ви дават парола за изпита - като примерно това може да заеме 15 минути. Тези минути ви се компенсират - така че на изпита за решаване ще имате реално 4 часа, началните обяснения не намаляват от времето ви за решаване.

0
25/07/2016 16:36:27

Благодаря за коментара и съвета.

Нина

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.