Професионална програма
Loading...
evgenikolov avatar evgenikolov 310 Точки

[JS-FullStack Dev] Изпит/Проект/Домашни/Оценка/Видеа

Здравейте, аз съм един от хората, които със "кеф" гледат "перфектно записаните видеа" било то от камера или screencast. Понеже видеата от курса са "много добри" отделям по 5-6 часа на видео поне за да чуя какво се говори, и когато стигна до края на видеото разбирам, че една част от него липсва и няма как да се възстанови понеже нито на лектора, нито на СофтУни им пука за хората online (нищо, че и тези които са присъствено понякога гледат видеата за да си припомнят материал).

До момента така и не разбрах:

  • Ще има ли домашни този курс?
  • Ще има ли изпит и какво ще включва?
  • Ще има ли проект и какво трябва да представлява?

В описанието на курса пише, че завършва с практически изпит, а в разписанието по дати на 31.07 е обявена дата за защита на проекти.

Ще помоля също така да получаваме поне маалко по-добро качество на записите. Оправдание от типа цитирам отговор на СофтУни в youtube: 

"Този курс по идея е за сериозни студенти, които се обучават присъствено през деня. Целта е да започнат работа в Software Group. Съответно трябва да са неработещи и да идват присъствено в работно време. По между другото записваме и видео, но по идея курсът е за присъствено обучение." 

не само са неадекватни, но и смешни.

Идеята на записите е доста по-обща от това дали хората са на работа или са имали ангажимент и не са дошли на няколко от лекциите. Въпроса е принципен. Щом предоставяте онлайн форма за курса, е редно да се погрижите и за качествени записи, а не да отворя 1ва лекция и записа да е само от камера, звука да е убииствен (основно шум и малко боботене) и накрая да ги няма последните 10-15 мин.


П.С: Имах големи амбиции за този курс, но организацията и калпавите материали ми убиха цялото желание и интерес. 


П.С.2: Някой може ли да каже на лектора, че Node и Code не се произнасят ноДЕ и коДЕ ?

14
Full Stack JavaScript Development 10/07/2016 02:36:54
Extensa avatar Extensa 6 Точки

Здравейте, обучавам се онлайн и се записах за защита на проекта. Някой знае ли как мога да се свържа с лектора за да бъда одобрен?

0
stoyanmkd avatar stoyanmkd 2 Точки

Здравей, колега, 

Може да пишеш на лектора на ето този мейл: office@iproduct.org

0
Extensa avatar Extensa 6 Точки

Благодаря! :)

0