Проблем с инсталация на Visual Studio 2015
Привет на всички,
от няколко дни се опитвам да инсталирам на компютъра , както и на лаптопа си програмата.
При лаптопа ситуацията е следната - програмата върви, но след като цъкнеш на New Project забелязвам, че секциите са значително по-малко от тези, които виждам по клиповете в интернет , а също и по време на лекциите на курса от колегите..нямам идея на какво се дължи.
А при настолния инсталира програмата и в момента, в който я стартирам крашва. Пробвах да я "repair"-на от самите опции на VS, но няма никаква промяна.
П.С. - свалям от официалният сайт файла.
Ако има значение на лаптопа съм с Win 10, а на настолния с Win 7 ...при лаптопа ми е по-важно да го оправя.Наскоро преди няколко дни инсталира последни ъпдейти.Качвам и снимка да се види нагледно за какво става въпрос, т.е какво липсва.
https://s8.postimg.org/66rbmzyx1/image.png
Ти кое по-точно искаш да се появи? Решарпър ли?
програмата си ти е супер, имаш всичко нужно в нея :) ако искаш да имаш повече неща трябва да имаш лиценз , мисля че по натам ще ти дадът от софтуни(ако не се бъркам)
Какво представлява това, колега ? Не съм наясно. Благодаря на всички за отговорите, успокоих се, след като имам нужните неща за работа.