Софтуерно Инженерство
Loading...
antonp1p2 avatar antonp1p2 17 Точки

Имам нужда от малко разяснение относно начина, по който да продължа обучението си

Здравейте, дали е възможно, някой който работи в СофтУни и е наясно как стоят нещата да се свърже с мен по скайп (anton_p3516), тъй като имам доста въпроси относно начина, по който да продължа обучението си при вас. Понеже съм от предния випуск, преди да дойдат промените и съм минал през първите две нива, след това сега лятото записах Джава като професия, но все още не съм минал бек-енд нивото от предната версия на университета и доста се обърках, а и таксите за онлайн студенти се увеличиха така че бих искал да се консултирам с някой преди да записвам нещо. 

П.С. Темата едва ли ще е полезна за някой така че ако искате я изтрийте след като някой от вашия офис евентуално се свърже с мен. Благодаря предварително.

1
Въпроси за SoftUni
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравейте, 

За съжаление хората, които работим в СофтУни сме заети с това СофтУни да работи :D

Шегата настрана, предстои ни един вид ориентировъчен ден, на който всички са добре дошли. Събитието ще се проведе на 8-ми септември и там ще можете да се запознаете с особеностите и предизвикателствата на всяка една професия, както и да зададете своите въпроси към член на екипа. Очаквайте още информация относно събитието скоро. 

Ако това не е вариантът, който търсите, то винаги може да ни пишете на info@softuni.bg или да се обадите на +359 899 55 55 92, където ще се радват да отговорят на всички въпроси, които имате. 

-1
24/08/2016 17:00:31
antonp1p2 avatar antonp1p2 17 Точки

Да, благодаря ви, но съм от Варна и няма как да присъствам. Писах на имейла, който ми дадохте. Все пак имам някой конкретни въпроси, които се отнасят за определени изпити, а също и за необходимостта от това да записвам цели курсове въпреки че съм минал изпитите вече и т.н. . Затова все пак се надявам, че някой който е наясно може да ми отдели 5-10 минути в скайп, за да мога да си направя някакъв план как да продължа обучение при вас. 

0