Кредити , Учебен План и Курсове
Здравейте.
Забелязах ,че с идването на СофтУни 3 доста неща се промениха . Смятам да се записвам на онлайн обучение и ми е много любопитно как
да събера тези 150 кредита (Java примерно) , за да мога да си взема и диплома . Погледнах всичките курсове за Java (5 на брой - общо 117 кредита максимум) както и отделните Programming Basics (3 кредита макс) , Software Fundamentals (18 макс ) , но заедно те са 138/150 . Така към въпросите :
1. По какъв друг начин мога да си набавя останалите кредита ?
2. Как мога да взема максимум кредита от единият модул , примерно 18/18 ?
3. Колко ще ми струва цялото обучение - > изпити + Java Web Fundamentals(150/150 кредита) + ако се наложи да записвам отворени курсове (таксата за изпита)?
Благодаря предварително !
Привет!
Благодаря Ви за поправката и отговора. Това с кредитната система ми е все още доста чуждо , макар и да се прилага от ВУЗ-овете , но аз го виждам като възможност за мотивация от моя страна (и за печалба от страна на СофтУни :D ) , шегата на страна , но докато разглеждах сайта през мобилен телефон , забелязах че има промяна в учебния план , съответно и промяна в кредитите , които можеш да събереш - Понеже на снимката е доста трудно да се види какво точно има - > Programming Basics (3 credits) , Technology Fundamentals(18) - > | Java Web Dev | - > Java Fund(27) -> Database Fund(27) -> Java Web(27) -> Data Structures & Algorithms(24) - JavaScript Core(27) - > Embedded & Mobile(9) - Общо : 162 . Предполага , че това е от старата програма и още не е оправено , но все пак .
Да, има значително разминаване между версията за телефон и тази за компютър. Може би трябва да се отправи въпрос към админите?