Tech Module - присъствено или онлайн ?
Здравейте !
Как смятате, че е по-удачно да запиша тази манджа с грозде Tech Module ? Материалът е от всичко по малко, а на мен това ми е най - не любимото нещо. Изкажете положителни и отрицателни страни за присъственото обучение. Също така, действително полезен ли е този курс, понеже в университета с това " от всичко по малко ", направихме точно едно нищо накрая ... ?
Дълбоко се заблуждаваш, че курсът не е важен. Домашни има предостатъчно, със срок за предаването им. А курсовият проект, който трябва да се защити, ще ти отнеме много повече време и търсене отколкото подготовката за един изпит (ако искаш да покажеш повече функционалност). Успех! :)
За софтуер технолъджис говориме, нали?
п.с. казах, че курса не е важен, колкот си мислим, а не, че не е важен. ;)
Software Technologies имах предвид. Просто не го подценявай :)
Как така няма домашни ? Скъсах си .... да пиша колкото мога повече домашни. Всичко е в джъджа. Дори домашните не са никак малко. Поне по 10-20 задачи като на джава дори и са повече. Дори обикновенно към последните задачи има и малко ООП с обекти, класове и какво ли не. Това ако не му казваш домашна не знам. Освен тези задачи, другото което оставаше за домашна бяха проектите които се показваха по време на лекциите. И така за всяка технология, която взехме имахме да правим проект за домашна + задачи за решаване. А и както спомена колежката annsta каквато и допълнителна функционалност да се опиташ да вкараш в проекта определено си отнема доста време. Така че не знам ти какво си писал и какво си правил, но за мен беше тежък месец и бая труд и време положих за всичките тези неща - проекти и домашни. Определено не съм съгласен с теб, че няма домашни или пък че модулът не е толкова важен. Все пак през ръцете ни минаха доста технологии, за доста неща получихме и добри основи/скелети, които винаги по-нататък можем да използваме, да разучаваме и да правим какво ли не стига да имаме желание.
Дам... моя грешка. Бяха ми казали, че няма домашни за Tech Module. ;)