Проблем с копиране на клиповете в Trax Editor
При анимацията на Fender в Trax Editor всеки път когато копирам и размножа клипа с цикъла на ходене, не ми тръгва анимацията от копията.
При анимацията на Fender в Trax Editor всеки път когато копирам и размножа клипа с цикъла на ходене, не ми тръгва анимацията от копията.
Аз имах същия проблем. При мен се оказа, че не всички keys, които съм сетнала са на Charachter Set-a (Fender walk). Тоест, когато съм сейвала Keys, на някои места съм забравила да избера в десния ъгъл Fender_walk и съм работила, докато е било на none (случва се да забравиш, ако често отваряш и затваряш програмата) . За да не започваш от начало, мини през всички обекти в Оutliner-а, на който си сложил Кeys. Ако видиш, че ротациите в attribute editor са оцветени в червено, значи са извън сет-а. Маркирай ги и отиди в меню Animation, после Key и след това Add to Charachter Set. Сега всички ротации в attribute editor ще се оцветят в жълто. След като вкараш всички keys в сет-а няма да имаш проблем да копираш клипчето в trax editor-а и ще върви без проблем. :) Успех
Стана! Беше голяма каша, благодаря! :)
Само ми липсва анимацията от "directions" в клиповете, с която се движи нагоре-надолу. Странното е, че си е в сета на героя. Един проблем по- малко и нещо ново научено. :)