Как да синхронизирам VS проектите на няколко устройства?
Здравейте, преатели!
Въпрос от начинаещ.
Имам 1 настолен компютър вкъщи + 1 на работа + 1 лаптоп + 1 таблет. Всичките с Win10 или 7.
Дали е добра идея да използвам нещо от рода на Google Drive или DropBox да си запазвам проектите от VisualStudio и да ги синхронизирам между устройствата.
Някой прави ли го и има ли някакви тънкости? Според това което намирам в нета, ако се позлва подобна схема, не трябва едновремено да се разботи от някокло устройства и за предпочитане е да се изключи синхронизацията по време на писане на код.
Приемам всякакви мнения, съвети и насоки.
Съгласих се че GitHub е най-добрият вариант. От Седмица се опитвам да му свикна и да го настроя правилно и вече почвам да се ориентирам в цялата ситуация.
Имам един проблем в момента, с който не успявам да се справя. Имам 2 репозиторита, едното ми е /SoftUni, а другото ми е /ProgrammingBasics.
Мога ли по някакъв начин /ProgrammingBasics да го преместя в /SoftUni репото, по възможност без да ползвам конзолата на github.
На сайта или в win прилжението не успях да го направя. Пробвах се на компютъра да преместя една папка в другата и така са синхронизирам, но ми даде грешка заради гитхъбските файлове, пробвах да ги изтрия, но пак нещо не се получи номера.